Skip to main content
gazdaságközigazgatás: magyarközigazgatási informatika

Új funkciókkal bővül az online árfigyelő rendszer

Szerző: 2023. augusztus 25.No Comments

„Újabb felhasználóbarát funkciókkal bővül az árfigyelő rendszer jövő héten, a szabadon összeállítható bevásárlólista tovább fokozhatja a piaci versenyt.

A terveknek megfelelően és a felhasználói visszajelzések figyelembevételével újabb felhasználóbarát funkciókkal bővül az árfigyelő rendszer, többek között egy többfunkciós, szabadon összeállítható bevásárlólista segíti majd a fogyasztókat a vásárlási döntéseik meghozatalában.

Az új funkció az egyes üzletek árainak a korábbinál is jobb átláthatóságával további versenyre ösztönözheti a kereskedelmi láncokat, így jelentősen hozzájárul a háború és a szankciók okozta infláció mielőbbi egy számjegyűre történő csökkenéséhez – írja közleményében a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM).

Az online platform népszerűségét a látogatottsági adatok is alátámasztják, ugyanis az indulás óta a látogatók száma már megközelíti az 1,1 milliót. Az oldalon végzett szabadszavas keresések száma közel 565 ezer, amelyek során az elmúlt héten leginkább a csirkemell, cukor, tej, tojás és olaj szavakra kerestek.”

Forrás:
Új funkció jön az árfigyelő rendszerbe; Magyar Nemzet; 2023. augusztus 25.