Skip to main content
közigazgatás: magyar

Több mint 6600 ügyet kezelték eddig a megyei kormányablakoknál

Szerző: 2011. június 29.No Comments

„Székesfehérvár – A közel féléves fennállásuk alatt több mint 5500 ügyfélnek segítettek a két megyei kormányablaknál. Mivel egy-egy ember több ügyben is segítséget kért, így Fehérváron és Dunaújvárosban több mint 6600 ügyet kezeltek a kormányablakok munkatársai – mondta el kedden Dorkota Lajos Fejér megyei kormánymegbízott.

Bejelentette továbbá, hogy a napokban értékelik a kormányhivatalhoz tartozó szakigazgasági szervezetek munkáját, és Dorkota Lajos július 15-ig dönt azok vezetőinek személyéről.”

„Érdekesség, hogy a kisebb Dunaújvárosban az ügyfélforgalom megközelíti a fehérvárit, az ügyek száma meg is haladja. Ez abból is fakadhat, hogy a Magyar Államkincstárnak és a nyugdíjbiztosító igazgatóságnak nincs Dunaújvárosban kirendeltsége, s az egészségbiztosítási pénztárnál csak hetente kétszer fogadják az ügyfeleket. A kormányablakok minden okmányt befogadnak, s heti két alkalommal viszik az iratokat a megyeszékhelyre.”

Forrás:
Több mint 6600 ügyet kezelték eddig a megyei kormányablakoknál, Tribolt Lajos, Fejér Megyei Hírlap, 2011. június 28.
Öt és fél ezer ügyfél csaknem hétezer ügyét intézték már el Kormányablakok a világra, Dunaújvárosi Hírlap, 2011. június 29.