Skip to main content
jogközigazgatás: magyar

„Adatvédelmi biztos: 1995 – 2011” konferencia

Szerző: 2011. augusztus 31.No Comments

Meghívó
Az adatvédelmi biztos 2011. szeptember 28-án az „Információszabadság napja” alkalmából „Adatvédelmi biztos: 1995 – 2011” címmel konferenciát szervez.

Tekintettel arra, hogy a módosuló magyar adatvédelmi szabályozás értelmében az adatvédelmi biztos intézménye 2011. december 31-én megszűnik, a biztos és a meghívott előadók e konferencia keretében tekintenek vissza az adatvédelmi biztosi intézmény 16 éves múltjára, idézik fel a legfontosabb eredményeket, összegzik a tapasztalatokat.

Az előadók között köszönthetjük többek között dr. Majtényi László és dr. Péterfalvi Attila urakat, mint korábbi adatvédelmi biztosokat, valamint dr. Könyves Tóth Pál adatvédelmi szakértőt, dr. Jakab András alkotmányjogászt, dr. Földes Ádámot a Transparency International vezetőjét, dr. Székely Ivánt, az OSA főtanácsadóját, valamint külföldi meghívottakat Charles Raab (Egyesült Királyság), Krisiana Irion (Németország), Sarah Holsen (Svájc).

A konferencia ingyenes.
A konferencia időpontja: 2011. szeptember 28. 9.30 – 17.30.
A konferencia helye: „Arany tíz” 1051 Budapest, Arany János utca 10.

Regisztráció: Tájékoztatjuk, hogy a konferenciára korlátozott számú érdeklődőt tudunk fogadni (180 fő). Regisztrálni 2011. augusztus 24-től lehet az abikonferencia@obh.hu e-mail címre küldött elektronikus levélben. Kérünk minden kedves érdeklődőt, hogy csak saját nevében és maga számára regisztráljon…
További információk hamarosan megtalálhatók a konferencia honlapján.”

Forrás:
Adatvédelmi Biztos