Skip to main content
közigazgatási informatika

„Innováció az e-Részvételért” konferencia

Szerző: 2011. november 13.No Comments

A Lengyel Vállalkozásfejlesztési Ügynökség, a Poznan-i Közgazdaságtudományi Egyetem és a svéd kormányzat VINNOVA Innovációs Ügynöksége szervezésében kerül megrendezésre a fenti címmel egy konferencia november 16-án.

A Poznan-i rendezvény tulajdonképpen a 6. Európai E-közigazgatás Miniszteri Konferencia és Kiállítás előrendezvénye, amelynek középpontjában az állampolgári részvétel új, innovatív megoldásainak bemutatása, keresése szerepel.
Természetesen a mi szempontunkból az egyre nagyobb teret hódító nyitott és együttműködő kormányzati, közigazgatási mozgalom új megoldásai ígérkeznek érdekes témakörnek. Ezzel kapcsolatban az előadók közül mindenképp ki kell emelnünk Jeremy Millardot (Danish Technological Institute), aki évtizedek óta az európai e-közigazgatási kutatások egyik meghatározó alakja, illetve az állampolgári részvétel, az e-participáció új megoldásaival, modelljeivel foglalkozó konferencia szekciót.

A konferencián az eGov Kft. munkatársa részt fog venni, így a későbbiekben egy részletesebb beszámolóval is szolgálni tudunk.

Forrás:
Pre-Conference to the 6th European Ministerial eGovernment Conference : Innovation for eParticipation, November 16, 2011