Skip to main content
közigazgatás: magyar

Ismét ReGeneráció – Közigazgatási Nyílt Nap a KIM-ben

Szerző: 2012. április 6.No Comments

Április 13-án, pénteken második alkalommal nyitja meg kapuit a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium az érdeklődő fiatalok előtt. A nyílt napra ellátogató diákok találkozhatnak a minisztérium államtitkáraival és kormánytisztviselőivel, előadásokat hallgathatnak meg a KIM kiemelt projektjeiről, játékon vehetnek részt, és csatlakozhatnak a közigazgatás kulisszatitkait feltáró körsétákhoz.

Az eseményt Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter nyitja meg. A programok reggel 9-től délután 3 óráig tartanak. A nap folyamán előadást tart többek között Gál András Levente kormánybiztos, Mihalovics Péter miniszteri kabinetfőnök valamint Répássy Róbert államtitkár is.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyre 2012. április 3 – 12. között van lehetőség a nyiltnap@kim.gov.hu címen. További információk a facebook.com/regeneracio oldalon találhatóak.

Tavaly több mint 600 fiatal látogatott el a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium nyílt napjára. A KIM ismeretterjesztő céllal nyitotta meg kapuit. A rendezvény a közigazgatás megújítását, megfiatalítását célzó ReGeneráció program része (a Kormányzati Karrier Expóhoz és a ReGeneráció Nyári Táborhoz hasonlóan).”

Forrás:
Ismét ReGeneráció – Közigazgatási Nyílt Nap a KIM-ben, Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, 2012. április 5.