Skip to main content
közigazgatási informatika

Már a YouTube-on is elérhetőek a kormány.hu videói

Szerző: 2012. április 18.No Comments

„Elindult a kormany.hu YouTube-csatornája, így a kormányzati portál videói már a legnépszerűbb videomegosztó csatornán is megtekinthetőek, a kormányzati sajtótájékoztatókról szóló élő közvetítések pedig már regisztráció nélkül is követhetőek – közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) sajtóosztálya.

A KIM közleménye szerint a kormany.hu YouTube-on indított csatornája a http://www.youtube.com/user/kormanyhu/feed linken érhető el. A KIM felidézi, hogy az egyre bővülő szolgáltatásokat nyújtó kormányzati hírportál 2011-ben indult, amikor mintegy ötszáz korábbi kormányzati weblapot váltott fel.

A közlemény szerint a kormany.hu-n a tárcaközlemények mellett videoriportok, fotógalériák, magyar és angol hírlevélküldési szolgáltatás, tematikus aloldalak segítik a látogatókat a kormányzati hírek követésében. A portál gyengén látókat segítő, illetve angol nyelvű verzióban is megtekinthető. A honlapról a kormányzati politikához kapcsolódó háttéranyagok, stratégiák is letölthetőek, például olyan fontos témákban, mint az árfolyamgát vagy a bérkompenzáció – írták.”

Forrás:
Már a YouTube-on is elérhetőek a kormány.hu videói, SG.hu/MTI, 2012. április 17.