Skip to main content
informatikatudomány

Aranyérmes magyar vezetésfejlesztő szimuláció

Szerző: 2012. szeptember 5.No Comments

„A „FLOW is Good Business” (FLIGBY) vezetésfejlesztő szimuláció kapta az „International Serious Play Award” vállalati kategóriájának aranyérmét. A szakmai zsűri ezzel 2012 legjobb – vállalatvezetők számára készült – digitális játékává választotta a FLIGBY-t.

A díjazottak megnevezésére az Egyesült Államokban, Seattle-ben, az éves Serious Play Konferencián került sor. A konferencia szakmai igazgatója, Clark Aldrich indoklásában elmondta, a FLIGBY a design, a tartalom és a játékélmény magas szintű egységével és minőségével érdemelte ki az elismerést.

A díjjal egy időben a FLIGBY megszerezte az amerikai Serious Games Association minősítését is, mellyel a vállalati döntéshozók figyelmét hívják fel az innovatív és előremutató képzési megoldások- ra.

Vécsey Zsadány a FLIGBY projekt gyártójának és tulajdonosának, a kaliforniai ALEAS Simulations, Inc.- nek az elnöke hangsúlyozta, a fődíj egyszerre szól a Flow sosem látott mértékű aktualitásáról és népszerűségéről, valamint a FLIGBY elkészítésében közreműködő fejlesztő és kivitelező szakemberek elismeréséről. A közel négy éves intenzív munkában aktív szerepet vállalt a világhírű magyar származású tudós, a Flow-elmélet megalkotója, Csíkszentmihályi Mihály professzor.

A FLIGBY egy újabb magyar sikertörténet, hiszen a koncepcióalkotás és a gyártás túlnyomó része Magyarországon zajlott, a projekt megvalósítását pedig döntően magyar tőkéből finanszírozta az ALEAS…”

Forrás:
Aranyérmes a „FLOW is Good Business”; sajtóhír, ALEAS; 2012. augusztus 23.