Skip to main content
informatikaInternet

Magyarországi Web Konferencia 2012 az Óbudai Egyetemen

Szerző: 2012. október 17.No Comments

„Október 20-án, szombaton, az Óbudai Egyetemen (1034 Budapest Bécsi út 96/b), kilenc órakor megnyitja kapuit a 2012-es Magyarországi Web Konferencia. Az egész napos rendezvényen a legújabb webes trendekkel és technológiákkal ismerkedhetnek meg a látogatók. A rendezvény célja: útmutatást adni – nem csak – a webes szakmákban dolgozók számára.

A web jelenleg népszerűbb, színesebb mint valaha. A felhasználható eszközök, technológiák és módszerek egyre gyorsabb ütemben fejlődnek. A mobilok és a tévék bekapcsolódásával ma már a legtöbb ember életének részévé vált. A témakör legjelentősebb hazai konferenciája reggel kilenckor regisztrációval kezdődik, majd tíz órától egészen délután ötig, három teremben az előadók bemutatják a webes technológiák és trendek jelenét valamint várható jövőjét. Az előadások a webes technológiák szinte teljes mai skáláját lefedik: a JavaScript-től a szerver oldali megoldásokon át HTML5-ig, a mobil alkalmazásoktól a klasszikus PC-s környezeten át a tévék világáig.

A részletes program megtekinthető itt. A konferencia hagyományosan kiemelkedő lehetőséget biztosít a kapcsolatépítésre is, hiszen a regisztrációk száma már meghaladja a 650 főt. A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, jelentkezni október 19-e, délután öt óráig lehet.”

Forrás:
Magyarországi Web Konferencia 2012 az Óbudai Egyetemen; MTA SZTAKI; 2012. október 15.