Skip to main content
közigazgatási informatika

Kibővült a szerintem.kormany.hu

Szerző: 2013. április 29.No Comments

„Az elmúlt hetekben az emberek számos javaslatot juttattak el a szerintem.kormany.hu oldalon keresztül a kormányzathoz. Az első téma sikerét követően, a jövőben még szélesebb körben várja a Kormány a beérkező felvetéseket. A szerintem.kormany.hu honlapon keresztül mostantól az élet minden területéről fogadjuk az észrevételeket.”

„Az elmúlt hetekben az emberek a KRESZ megújításával kapcsolatban számos javaslatot juttattak el a szerintem.kormany.hu oldalon keresztül a kormányzathoz. Az első tapasztalatok azt mutatják, hogy az emberek örömmel vesznek részt az ország közös ügyeinek alakításában, véleményeikkel és javaslataikkal segítve a kormányzat munkáját. Az első téma sikerét követően, a jövőben még szélesebb körben várja a Kormány a beérkező felvetéseket. A szerintem.kormany.hu honlapon keresztül mostantól az élet minden területén fogadjuk az észrevételeket, így különösen a mindennapokat megnehezítő bürokratikus akadályok lebontására, a jelenlegi szabályok ésszerűsítésére vonatkozó javaslatokat.

Várjuk az Ön észrevételeit, javaslatait azon jogszabályokról, szabályokról, bürokratikus akadályokról, amelyek megnehezítik hétköznapjainkat…”

Forrás:
Kibővült a szerintem.kormany.hu; Miniszterelnökség; 2013. április 23.
Szerintem