Skip to main content
közigazgatás: magyar

Az egymilliomodik ügyfelet köszöntötték Miskolcon

Szerző: 2019. június 22.No Comments

„Demeter Ervin kormánymegbízott és Dr. Stiber Vivien hivatalvezető üdvözölte az egymilliomodik miskolci ügyfelet a Kis-Hunyad utcai Kormányablakban.
Az első kormányablakok 2011-ben kezdték meg működésüket, ma már évente csaknem 300 ezer ügyfél érkezik a miskolci kormányablakokba – fogalmazott Demeter Ervin. A kormánymegbízott hozzátette: induláskor egyetlen helyen lehetett ügyet intézni az egész megyében, ma már ezt Miskolcon négy helyen, és egy kormányablak buszban is megtehetik az ügyfelek.

A kormánymegbízott elmondta, alapvetően a személyes okmányokkal kapcsolatban érkeznek az ügyfelek a kormányablakba. Mint mondta, a második nagy ügykör az úgynevezett kormányablakos ügyek, vagyis a szociális és egészségbiztosítási ellátásokhoz kapcsolódók, ezt követi a gépjármű-ügyintézés köre.

Az egymilliomodik miskolci ügyfél, Dr. Zemlényi István a jogosítványát hosszabbította meg hétfőn délelőtt, a Kis-Hunyad utcai Kormányablakban. Elmondása szerint gyors az ügyintézés, időpontfoglalás nélkül is viszonylag hamar sorra került, teljes mértékben meg van elégedve a kormányablakkal.”

Forrás:
Az egymilliomodik ügyfelet köszöntötték Miskolcon; Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal; 2019. június 18.