Skip to main content
gazdaságinformatikajogközigazgatás: magyartechnikatudomány

II. Drón Konferencia és Expo

Szerző: 2019. október 26.október 28th, 2019No Comments

„Tisztelt Érdeklődő! Kedves Kolléga!

A pilóta nélküli légi járművek, a drónok felhasználása forradalmasítani fog számos Magyarország számára nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű iparágat. Az önvezető autók fejlesztése, az energiaszektor, a távközlés, a logisztika és a gyártás mind-mind olyan ágazatok, amelyekben a drónokon alapuló technológiák, alkalmazások és megoldások forradalmi változást hoznak, hozhatnak. Felismerve az iparág gyors változásait, a HungaroControl Zrt. 2018-ban megszervezte az első hazai drón szakmai konferenciát, amelyen bejelentésre került az UTM Innovation HUB megalapítása, valamint sor került a legfontosabb szakmai problémák megvitatására és a legégetőbb szabályozási kérdések azonosítására. A sikeres rendezvény hagyományteremtővé vált, ugyanis 2019-ben is megrendezésre kerül az immáron II. Drón Konferencia és Expo az Informatika a Társadalomért Egyesület közreműködésével.

Tekintettel az iparág és a felhasználói igények exponenciális növekedésére – ebben az évben a rendezvény kiemelt témája a drónok kereskedelmi célú felhasználása, illetve a drón felderítése. Így például reflektorfénybe kerülnek a drón taxik, de azok a startupok is, amelyek a drónok, vagy önvezető légi járművek piacán kívánnak tevékenykedni.

Szeretettel várjuk az egész napos rendezvényünkön, köszönjük, hogy jelenlétével hozzátesz a konferencia szakmaiságához!

A KONFERENCIA RÉSZLETES PROGRAMJÁÉRT KATTINSON IDE!

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.*

A konferencia időpontja: 2019. november 8., péntek, 09.00 – 17.00
A konferencia helyszíne: Várkert Bazár, 1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.

Kérdéseit az alábbi e-mail címre várjuk: dronkonferencia@hungarocontrol.hu

* HungaroControl fenntartja a jogot a regisztráció visszautasítására a befogadóképesség függvényében. Érvényes regisztrációnak a hivatalos visszaigazoló e-mail számít.”

Forrás:
II. Drón Konferencia és Expo; HungaroControl; 2019