Skip to main content
közigazgatás: magyartársadalom

Megalakultak a Nemzeti Együttműködési Alap új testületei

Szerző: 2020. május 10.No Comments

„ A civil szervezetek működését és szakmai programjainak támogatását biztosító finanszírozási forma, a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) újonnan megalakult testületeinek 54 tagja közül 18 tagot az elektori választás során civil szervezetek választottak meg, 36 tagot az Országgyűlés, valamint az illetékes miniszterek delegáltak.

A Tanács új elnöke Dr. Kondra Laura, aki jól ismeri a területet és komoly tapasztalattal rendelkezik a civil pályázatokat illetően, hiszen két cikluson keresztül látta el a NEA Nemzeti összetartozás kollégium elnöki feladatait. Szakértelmét és tapasztalatait hasznosítva, társadalmi szerepvállalás keretében eredményesen tud hozzájárulni az értékteremtő civil szervezetek tevékenységének támogatásához.

A NEA új testületei 2020. április 7. napjától megkezdték működésüket A civil területért felelős miniszterelnökségi helyettes államtitkár, Szalay-Bobrovniczky Vince a miniszteri megbízóleveleket a járványügyi helyzetből adódóan postán továbbította az összes testületi tagnak.”

Forrás:
Megalakultak a Nemzeti Együttműködési Alap új testületei; Miniszterelnökség; 2020. május 8.
Nemzeti Együttműködési Alap