gazdaságinformatikatávközlés

Ismert hazai és nemzetközi személyiségek a 4iG újonnan létrehozott tanácsadó testületében

Szerző: 2021. augusztus 1.No Comments

„Egyelőre öt taggal kezdi meg működését a 4iG új szakmai tanácsadó testülete.

Egy, a cég igazgatóságnak alárendelt, 3-9 fős szakmai tanácsadó testületet állít fel a 4iG – közölte kora délután a cég. A testület feladatai közé tartozik többek között a nemzetközi kapcsolatok fejlesztése és komplex tanácsadói feladatok ellátása.

Feladatainak megvalósítása érdekében a testület tagjai között megtalálhatóak mind magyar, mind külföldi államigazgatási és civil szervezetek jelenlegi és korábbi vezetői, meghatározó személyiségei, akik szakmai hátterükkel támogatják az igazgatóság munkáját.

A grémium elnökévé Czakó Borbála gazdasági szakembert és diplomatát nevezték ki. Tagjai közé került még hazánkból Lantos Csaba közgazdász, üzletember, a Richter igazgatósági tagja, valamint Martonyi János ügyvéd, volt külügyminiszter, a Mol igazgatósági tagja.

Két külföldi tagot is választottak a tanácsadók közé. Egyikük Karen Tramontano, a Blue Star Strategies LLC társalapítója és vezérigazgatója, valamint a Global Fairness Initiative non-profit szervezet alapítója és elnöke, aki egyben társelnöke is lesz a tanácsadói testületnek. Rajta kívül taggá választották Nancy Goodman Brinkert, az Egyesült Államok egykori budapesti nagykövetét is, akit korábban a Time magazin az Egyesült Államok 100 legbefolyásosabb személyisége között sorolt fel.”

Forrás:
Befolyásos személyiségek álltak a 4iG mellé; Murányi Ernő; Világgazdaság; 2021. július 26.
Elismert hazai és nemzetközi szaktekintélyek a 4iG tanácsadó testületében; 4iG Nyrt.; 2021. július 26.