Skip to main content
gazdaságinformatikaközigazgatás: magyarközigazgatási informatika

Rendkívüli tájékoztatás: 264 milliárdos közbeszerzés nyertes ajánlattevője a Gloster Infokommunikációs Nyrt.

Szerző: 2021. szeptember 12.No Comments

„…A Gloster Infokommunikációs Nyilvánosan Működő Részvénytársaság tájékoztatja Tisztelt Befektetőit, hogy a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt….által a „Hálózati aktív és passzív eszközök beszerzése (HNET21)” tárgyában meghirdetett keretmegállapodás megkötésére irányuló́ közbeszerzési eljárás során a Gloster konzorciumi tagként nyertes ajánlatot tett.
A keretmegállapodás nem biztosít automatikus megrendeléseket, az érintett szervezetek igényei alapján az egyes konkrét beszerzések újra versenyeztetésre kerülnek a keretmegállapodásban résztvevő konzorciumok között.

A DKÜ a közbeszerzési eljárást a 301/2018. (XII. 27.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó szervezetek részére két részben – Első rész: Homogén hálózati eszközök és kiegészítők, második rész: Általános hálózati eszközök és kiegészítők – hirdette meg.

Az Ajánlatkérő az eljárás mindkét részében négy, illetve öt különböző közös ajánlattevői konzorciumot hirdetett ki nyertesként, amelyből mindkét részben nyertesként szerepel az a konzorcium, amelyben a Gloster konzorciumi tagként tett ajánlatot összesen 264 523 305 509 Ft-ért.

A keretmegállapodás keretösszege a két részben mindösszesen nettó 300 000 000 000 Ft, időtartama pedig a hatálybalépéstől számított legfeljebb 38 hónapig tart…”

Forrás:
Rendkívüli tájékoztatás: 264 milliárdos közbeszerzés nyertes ajánlattevője a Gloster; Gloster Infokommunikációs Nyrt.; 2021. szeptember 10. (PDF)