közigazgatás: külföldönközigazgatás: magyarközigazgatási informatika

Meghívó: Digital Public Administration Summit II (DPAS II) 2021. december 7-8.

Szerző: 2021. november 28.No Comments

MEGHÍVÓ

Digital Public Administration Summit II (DPAS II)
2021. december 7-8.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Belügyminisztérium, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Nemzeti Adatgazdasági Tudásközpont és a Digitális Jólét Program 2021-ben immár második alkalommal rendezi meg nemzetközi közigazgatás-fejlesztési konferenciáját, a Digital Public Administration Summit-ot.

A tavalyi nagy sikerű rendezvényt 2021-ben számos, a V4 országok közigazgatási szakembereinek körében megtartott workshop követte. A decemberre tervezett DPAS II konferencia összefoglalja az eddigi eredményeket, áttekinti a várható kihívásokat, trendeket. A konferencia célja a hazai és nemzetközi innovatív megoldások, valamint a közigazgatást érintő digitalizációs lehetőségek, trendek és jó gyakorlatok bemutatása mellett az állami szektor és a vállalati szféra együttműködésének segítése, minden olyan digitalizációs terület megjelenítésével (mesterséges intelligencia, kiberbiztonság, adatalapú közigazgatás, adatvezérelt egészségügyi ellátás, hálózatkutatás), amely a közigazgatást, az állam és az önkormányzatok működését is érinti. Az idei esemény fókuszában álló MI kormányzati eszközként és az igazságügyi rendszer digitális megoldásaként mutatkozik be.

Csatlakozzon hozzánk a digitális közigazgatás nemzetközi szakmai eseményére!
Időpont: 2021. december 7-8.
Helyszín: online
REGISZTRÁCIÓ

A rendezvény ingyenes, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát legkésőbb 2021. december 3-án, pénteken 14:00 óráig szíveskedjen jelezni.

Jegyezze be naptárába a konferenciát!
NAPTÁRBEJEGYZÉS

A részletes programot megtekintheti az esemény weboldalán (lásd Regisztráció)
Forrás: Digitális Jólét Program