Skip to main content
gazdaságközigazgatás: magyartársadalomtechnika

Meghívó a City For The Future kommunális szakkiállításra

Szerző: 2023. május 15.No Comments

„Idén második alkalommal kerül megrendezésre a City For The Future kommunális szakkiállítás 2023. május 24-én, Budapesten, a HUNGEXPO C Pavilon Kongresszusi Központjában. A TÖOSZ éves Küldöttgyűlésének csatlakozó rendezvényeként megrendezésre kerülő CEE Expo & B2B Üzleti Fórum a Fenntartható és Okos Településfejlesztésért elnevezésű szakkiállításon cseh és magyar kiállítók, okos és fenntartható városok csúcstechnológiai megoldásainak egyedülálló bemutatkozása, izgalmas élő prezentációk, tárgyalási időpontok, előadások várják az érdeklődőket.

Tisztelt Polgármester Asszony!
Tisztelt Polgármester Úr!

Ezúton tisztelettel meghívjuk az idén második alkalommal megrendezésre kerülő City For The Future CEE Expo & B2B Üzleti Fórum a Fenntartható és Okos Településfejlesztésért c. kommunális szakkiállításra, amelyre 2023. május 24-én, Budapesten, a HUNGEXPO C Pavilon Kongresszusi Központjában 1101 Budapest, Albertirsai út 10. (belépés: C Pavilon Kongresszusi Központ Főbejárat a 2. és 3. kapu között) kerül sor. A TÖOSZ éves Küldöttgyűlésének csatlakozó rendezvényeként megrendezésre kerülő szakkiállításon cseh és magyar kiállítók, okos és fenntartható városok csúcstechnológiai megoldásainak egyedülálló bemutatkozása, izgalmas élő prezentációk, tárgyalási időpontok várják az érdeklődőket. A rendezvény célja, hogy kapcsolatot építsen a vállalatok, integrátorok, szervezetek és az önkormányzatok között. A szakkiállítás mellett szakmai programokkal, előadásokkal várjuk az érdeklődőket, az előzetes regisztrációt követően valamennyi nyilvános program – kiemelten ajánljuk szíves figyelmükbe a „Közösen az önkormányzati tudás és az önkormányzati pénzügyek fejlesztéséért” c. programot – látogatható a szabad férőhelyek erejéig.

Az esemény programja a mellékelt meghívóban olvasható. Arra biztatjuk Önt, hogy éljen a lehetőséggel és regisztráljon az eseményre. A részvétel települési önkormányzatok polgármestereinek, képviselőinek ingyenes, csupán előzetes regisztráció a részvétel feltétele az alábbi linken keresztül (A nyelvváltásra a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva van lehetőség.):

Regisztráció:
https://cee-expo-b2b-forum.b2match.io/

Meghívó és program: ITT

Forrás:
Meghívó a City For The Future kommunális szakkiállításra; Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ); 2023. május 4.