Skip to main content
informatika

December elején ismét Innovációs TechShow

Szerző: 2010. november 16.november 21st, 2010No Comments

„Második alkalommal rendezi meg a Mobilitás és Multimédia Klaszter a hazai hi-tech fejlesztéseket bemutató Innovációs TechShow-t, mely mára Magyarország legnagyobb technológiai bemutatójává nőtte ki magát. A december 7-i rendezvényen közel 25 új magyar találmányt lehet élőben kipróbálni a Merlinben.

Az Innovációs TechShow egyúttal a hi-tech és innovációs szakma találkozóhelye is: eddig közel 200 szakmabeli – start-up KKV-t képviselő vállalkozó, szakpolitikus, innovációs menedzser és befektető – regisztrált a rendezvényre, amelyen többek között előadást tart dr. Nyitrai Zsolt, infokommunikációért felelős államtitkár, illetve több nemzetközi sikert arató hazai KKV vezetője.

„Az idén bemutatott csúcstechnológiai fejlesztések jelentős része a médiához köthető” – mondta Lemák Gábor, az eseményt szervező Mobilitás és Multimédia Klaszter (MMklaszter) igazgatója. Hozzátette: a találmányok közül többen nemzetközi karrier előtt állnak, hiszen több vállalkozás az Innovációs TechShow-ról vág neki a világ legnagyobb szórakoztató-elektronikai kiállításának, a Las Vegas-i CES-nek.

A kiállítók között szerepel többek között a hazai tőzsdére bevezetett HybridBox, az ArtKlikk, a Netflix kódversenyén második helyezést elérő Gravity, és a szemüveg nélküli 3D TV-t fejlesztő iPONT International is. Szintén az Innovációs TechShow-n mutatkozik be egy világsiker előtt álló titokzatos magyar találmány is – ígérik a szervezők.”

Forrás:
December elején ismét Innovációs TechShow, Hirado.hu, 2010. november 15.