Skip to main content
közigazgatás: magyar

Pesti Imre: Máris több tízmilliót spóroltunk

Szerző: 2011. február 23.No Comments

„A kormányhivatalok létrehozásával a legfontosabb lépést már megtette a kabinet az ügyintézés egyszerűsítése érdekében – mondta Budapest Főváros Kormányhivatalának vezetője az InfoRádió Aréna című műsorában. Pesti Imre hozzátette: a teljes átalakítást 2013-ra fejezik be. …Az ügyintézés könnyítése érdekében végzett átalakítás 2013-ra érhet véget, a legnagyobb lépést, a dekoncentrált szervezetek integrációját a vártnál gyorsabban és nagyobb sikerrel teljesítették – mondta a fővárosi kormányhivatal vezetője az InfoRádió Aréna című műsorában.

Az új struktúra fenntartása is olcsóbb lesz, a kormányablakok megnyitása óta is több tízmillió forintot sikerült megspórolni – magyarázta Pesti Imre. Hozzátette: az előző kormány idején rendkívül pazarló volt a gazdálkodás, sok, az állam tulajdonában álló épületet kevésbé használtak ki, ugyanakkor „előszeretettel béreltek a magánszférától”.

A politikus hangsúlyozta, hogy megkezdték ezeknek a furcsa szerződéseknek a felszámolását, ennek is köszönhető a megtakarítás.”

Forrás:
Pesti Imre: Máris több tízmilliót spóroltunk, Inforádió, 2011. február 23.