Skip to main content
közigazgatás: magyar

A 10 000. ügyfelet köszöntötték a veszprémi Kormányablaknál

Szerző: 2012. március 1.No Comments

„Tóth Éva a veszprémi Kormányablak tízezredik ügyfele. A Pannon Egyetemen dolgozó veszprémi hölgyet Dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott és dr. Nagylaki Csilla főigazgató személyesen köszöntötte az Óvári Ferenc u. 7. szám alatt található kormányzati ügyfélszolgálaton kedden, a kora délutáni órákban.

A kormánymegbízott érdeklődésére Tóth Éva elmondta: másodszor jár a veszprémi Kormányablaknál és mindkét alkalommal ügyfélkapuval kapcsolatos ügyet intézett. A kormányzati ügyfélszolgálatot elsőként egy ismerőse ajánlotta figyelmébe, azóta többször tájékozódott már az itt intézhető ügykörökről. Tóth Éva elismerően szólt az ügyintézés gyorsaságáról, a szolgáltatás minőségéről, az ügyfélszolgálat munkatársainak hozzáállásáról.

Az ügyfelek egyébként leggyakrabban utazási költségtérítést, családtámogatási ügyeket, ügyfélkapu regisztrációt intéznek a veszprémi ügyfélszolgálaton, illetve információt kérnek egyéni vállalkozással és biztosítási jogviszonnyal kapcsolatosan, valamint egyéb közigazgatási és jogi kérdésekben tájékozódnak.”

Forrás:
A 10 000. ügyfelet köszöntötték a veszprémi Kormányablaknál, infoVeszprém, 2012. február 29.