Skip to main content
informatika

Térképen követhetők a győri buszok

Szerző: 2012. október 8.No Comments

„Dinamikus adatokat olvashatunk le a győri helyi járatok mozgásáról. A térképen megnézhetjük, hol tart a kiválasztott busz.
A győri utasok eddig az on-line utastájékoztató térképeken követhették a járatok mozgását, ám egy újabb fejlesztés eredményeként a társaság eredeti térképes, migrációs segédlete már valós idejű adatok mutat.

A megállókat jelölő kék ikonok információs ablakában található busz ikonjára kattintva indítható a dinamikus adatkérés. Amennyiben a vonal-irányon van közlekedő, vagy várakozó jármű, azt egy busz-ikonnal jelzi a térképen. A helyzetüket 15 másodpercenként frissíti a rendszer. A busz információs ablaka megmutatja azt is, hogy melyik viszonylaton közlekedik.

Egy időben több viszonylat autóbuszainak követése is lehetséges. Egy vonal-irány követését a hozzá tartozó busz ikon információs ablakában látható törlés ikonnal lehet kikapcsolni.
Kiegészítő információként a kiválasztott megállóban várható valamennyi járat listája megjelenik a térkép bal felső sarkában, a kiválasztott vonal-irány kiemelésével.
A térkép itt érhető el!”

Forrás:
Térképen követhetők a győri buszok; IHO; 2012. október 14.