Skip to main content
közigazgatás: magyar

Reggeltől estig nagy a forgalom a Kormányablakban

Szerző: 2013. február 22.No Comments

„Megugrott az ügyfélszám január óta a miskolci Kormányablakban. Reggel nyolctól este nyolcig minden nap, több mint 150 állampolgár keresi fel az ügyfélszolgálatot. A legnépszerűbb ügykörök a nyugdíjbiztosításhoz kapcsolódó ügyek.

2011-ben 10 ezer fölött volt az ügyfelek száma a Kormányablakban, 2012-ben pedig megkétszereződött a forgalom. Ez is mutatja, hogy az állampolgárok egyre szívesebben járnak a Kormányablakba, ahol udvarias kiszolgálás mellett reggel nyolctól este nyolc óráig, perceken belül elintézhetik ügyeiket. Legtöbben nyugdíjbiztosítási ügyekben tájékozódnak, nem hiteles földtulajdoni lapot kérnek, és ügyfélkaput létesítenek. Ebben az évben nagyon sokan jönnek az ügyfélszolgálatra apai elismerő nyilatkozatot tenni, de a 18. életévüket betöltött diákok is rendszeres látogatói már a Kormányablaknak, hogy ügyfélkaput nyissanak, majd azon keresztül jelentkezzenek valamelyik felsőokatatási intézménybe.

A legnagyobb forgalom a délelőtti órákban tapasztalható a Kormányablakban, de az elmúlt napok statisztikái azt mutatják, hogy a nap végére minimum 150 ember keresi fel az ügyfélszolgálatot. Jövő héten pedig a 35.000. ügyfelet köszönthetjük a miskolci Kormányablakban.”

Forrás:
Reggeltől estig nagy a forgalom a Kormányablakban; Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal; 2013. február 20.