Skip to main content
közigazgatás: magyar

A Kormányablak harmincötezredik ügyfelét köszöntötte a kormánymegbízott

Szerző: 2013. március 2.No Comments

„A szolnoki Kormányablak harmincötezredik ügyfelét köszöntötte a megyei kormánymegbízott ma délelőtt. Dr. Kállai Máira Magyarország Alaptörvényének díszkiadását és egy emléklapot adott át Gyebnár Viviennek. A Széchenyi István Gimnázium végzős diákja két hete a rendhagyó osztályfőnöki óra keretében már járt a Kormányablakban. Akkor Ügyfélkaput nyitott, most pedig azért kereste fel az integrált ügyfélszolgálatot, hogy felsőoktatási jelentkezéséhez segítséget kérjen. A szolnoki Kormányablak harmincötezredik ügyfelének köszöntésen megjelent Márk Annamária a ”Kormányablak arca” is.

A Kormányablakban az állampolgárok jelenleg 62 ügykörben intézhetik ügyeiket. Az elmúlt időszak adatai alapján elmondható, hogy a forgalom folyamatosan emelkedik. Az elmúlt év december 13-án az integrált ügyfélszolgálat harmincezredik ügyfelet köszöntöttük. Két hónap után ötezerrel nőtt a Kormányablak ügyfeleinek száma. Ez a növekedés azt mutatja, hogy az állampolgárok egyre inkább élnek azokkal a lehetőségekkel, amelyeket a Kormányablakok nyújtanak. Ez év végére az országban 300, a megyében 16 településen 18 kormányablak létesül, ahol több, mint 2000 ügykörben intézhetik ügyeiket az állampolgárok.”

Forrás:
A Kormányablak harmincötezredik ügyfelét köszöntötte a kormánymegbízott; Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal; 2013. február 28.