Skip to main content
közigazgatási informatika

A magyar kormány új honlapot indít szerintem.kormany.hu címen

Szerző: 2013. március 18.No Comments

„A honlapon az állampolgárok észrevételeit, javaslatait várják a közúti közlekedés azon szabályairól (KRESZ), amelyek megnehezítik hétköznapjainkat és amelyekkel biztonságosabbá tehető a közúti forgalom – mondta el Mányai Zoltán kormányzati internetes kommunikációért felelős helyettes államtitkár.

Az új honlap elérhető a szerintem.kormany.hu címen.”

„…A szerintem.kormany.hu több kíván lenni egy egyszerű fórumnál: azok a javaslatok ugyanis, melyek előremutatóak, beilleszthetőek a közúti forgalom szabályaiba (KRESZ), valamint az emberek is támogatják, beépülhetnek a hatályos magyar jogszabályokba.

A javaslatok beérkezése után közzétesszük az oldalon mindazokat, amelyek segíthetik, hogy ésszerűbb szabályozással könnyebbé és biztonságosabbá tehessük a közúti közlekedés szabályait.

Ezt követően minden regisztrált látogató lehetőséget kap arra, hogy szavazatával támogassa azokat az elképzeléseket, melyekről úgy gondolja, hogy valóban pozitívak és előremutatóak. Azokat a javaslatokat, melyekre megfelelő mennyiségű támogató szavazat érkezik az Önök részéről, megfontolásra, kidolgozásra továbbítjuk a témával foglalkozó kormányzati szervek felé…”

Forrás:
A magyar kormány új honlapot indít szerintem.kormany.hu címen; Miniszterelnökség; 2013. március 14.