Skip to main content
gazdaságinformatika

MENTA 2014

Szerző: 2014. július 21.No Comments

„Az idei, szeptember 17-18 között Budapesten megrendezésre kerülő MENTA az újonnan hivatalba lépett, iparágért felelős állami szereplők bemutatásán túl, az ágazati stratégia, IKT trendek és jövőkutatás témakörökre fókuszál.

Szövetségünk idén immár 21. alkalommal rendezi meg évi hagyományos konferenciáját, az IVSZ Menedzsertalálkozóját. A rendezvény célja, hogy alkalmat teremtsen az infokommunikációs szakma és gazdasági, kormányzati környezetének képviselői számára arra, hogy kellemes baráti körülmények között osszák meg véleményüket egymással a szakma fejlődését érintő aktuális kérdésekben.

Az idei, szeptember 17-18 között Budapesten megrendezésre kerülő MENTA az újonnan hivatalba lépett, iparágért felelős állami szereplők bemutatásán túl, az ágazati stratégia, IKT trendek és jövőkutatás témakörökre fókuszál. Kiemelt hangsúlyt kap a köznevelés, felsőoktatás, szakképzés problematikája és a diszruptív technológiák hatása a mindennapokra.

Idén, rendhagyó módon a MENTA konferencián kerül sor a Gyurós Tibor-díj átadására is. A Szövetség 3 kategóriában díjazza a kiemelkedő IKT teljesítményeket: az év IKT ötlete/innovációja, 2014 IKT projektje és az év menedzsere az infokommunikációban.”

Forrás:
MENTA 2014; Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége; 2014. július 17.