energiagazdaságinformatika

Stratégiai együttműködést kötött a Hiventures és az MVM

Szerző: 2017. december 10.szeptember 19th, 2021No Comments

„A Hiventures kockázati tőketársaság és az MVM-csoport inkubációs cége, a Smart Future Lab (SFL) Zrt. stratégiai együttműködést kötött, a megállapodás értelmében a két cég a továbbiakban együtt dolgozik innovatív elképzeléseinek megvalósításán.
A partnerségi szerződés rögzíti, hogy az MVM-csoport inkubációs cége szakmai tudásával, tapasztalatával, kapcsolatrendszere felhasználásával segíti azokat a közösen kiválasztott vállalkozásokat, melyeket a Hiventures tőkeinjekcióban részesít. Az együttműködés lehetőséget kínál mindkét fél számára, hogy kölcsönösen mutassanak be egymásnak inkubációs fázisú, befektetésre potenciálisan alkalmas startup projekteket, vállalkozásokat.

Az SFL jelentkezik azoknak a Hiventuresnél már regisztrált projekteknek a mentorálására, melyekkel a kooperációt előnyös kimenetelűnek ítéli meg, egyúttal az alapkezelőnél támogatásra ajánlhat olyan, a tőkeprogramra még nem nevezett startupokat, amelyek részére pozitív befektetési döntés esetén inkubálási szolgáltatást biztosít.

Kiemelték: a Hiventures európai uniós és saját forrásból 57 milliárd forintnyi tőkével segíti a hazai innovatív vállalkozásokat és startupokat inkubációs, magvető és növekedési befektetési életszakaszokban. Az MVM Csoport a társasággal vállalt együttműködés során hozzá kíván járulni a hazai vállalkozásalapítás ösztönzéséhez, a fiatal tehetségek kibontakozásához, valamint Magyarország versenyképességének növeléséhez.”

Forrás:
Stratégiai együttműködést kötött a Hiventures és az MVM; KamaraOnline; 2017. december 8.