Skip to main content
gazdaságinformatika

Kriptovaluták és a kereskedelem kapcsolata (konferencia)

Szerző: 2018. március 11.No Comments

„A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata, a IX. Bank, Biztosítás és Vagyongazdálkodás Osztály, és a XXVIII. Általános Pénzügyi Szolgáltatás Osztály tisztelettel meghívja Önt a

Kriptovaluták és a kereskedelem kapcsolata
c. konferenciájára.

Van jövője a kriptovalutáknak a mindennapokban? A jövő nemzedéke fogja-e használni a kriptovalutákat mindennapi vásárlások alkalmával? Hogy tudnánk kriptovalutát elfogadni internetes vásárlásoknál?

Időpont: 2018. március 21. (szerda) 14 óra, regisztráció 13,30-tól

Helyszín: BKIK Székház (1016 Budapest, Krisztina krt. 99.), VII. emeleten a Széchenyi terem

Program:
14:00 óra – Pataki Gábor – CoinBroker.hu alapítója
Mi az a Bitcoin? Mit kell tudni a kriptovalutákról? Valóban akkora változásokat fognak hozni a kriptovaluták, mint amit az internet hozott az elmúlt 20 évben? Milyen gyorsan változik a kriptovaluták száma, ismertsége, értéke? Közérthető módon bemutatjuk a blokklánc technológia alapjait. A kriptovaluták hogyan hatnak majd a mindennapokra? Kereskedelem hogyan csatlakozhat ehhez az új világhoz?
15:30 óra – Kávészünet
15:50 óra – Konzultáció (moderátor: Keszthelyi Péter)
Felkért hozzászóló: Páricsi Zoltán, az Általános Pénzügyi Szolgáltatás Osztály alelnöke
Hogyan képzelhető el, hogy a mindennapok részévé válhatnak a kriptovaluták? Kinek milyen fenntartásai vannak ezzel kapcsolatban?

Megtisztelő részvételére számítunk. A rendezvényen való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, ezért részvételi szándékát feltétlenül jelezze a BKIK regisztrációs felületén, a http://regisztracio.bkik.hu/?q=node/146 oldalon.”

Forrás:
Meghívó; Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara; 2018. március 8.