Skip to main content
energiagazdaságinformatika

Már elérhető a Nemzeti Közművek földgáz-és áram applikációja

Szerző: 2018. június 17.No Comments

„A Nemzeti Közművek elindította földgáz applikációját, a korábban már működő áram applikációjának megújítása mellett. Az NKM Földgázapp és NKM Áramapp néven futó mobil alkalmazások használatával az ügyfelek kényelmesen, gyorsan, biztonságos és modern felületen keresztül, környezetbarát módon tudják intézni földgáz-és áramügyeiket okostelefonjaikon.

Az applikáció Android és IOS telefonokra is elérhető az alkalmazás áruházakon keresztül. A letöltéssel az ügyfelek bárhonnan, bármikor diktálhatnak, valamint megtekinthetik és letölthetik számláikat, a befizetésre váró számlákat pedig bankkártyával azonnal ki is fizethetik. Az alkalmazás emlékeztetőt küld a diktálás esedékességéről, valamint új számla érkezéséről is. Az applikációt – regisztrációt követően – a Nemzeti Közművek lakossági ügyfelei, illetve az egyetemes szolgáltatásban ellátott kis- és középvállalkozások használhatják.

Az ügyfelek az applikációkon keresztül egyúttal igényelhetik a Nemzeti Közművek környezetbarát saját e-számláját, amely lényegesen leegyszerűsíti a számlákkal kapcsolatos ügyintézést. A Nemzeti Közművek saját e-számla szolgáltatásának célja, hogy egyszerűsítse és meggyorsítsa a fogyasztók számla-ügyintézéseit. Internetes elérhetőség mellett bárhol, bármikor igényelni tudják ezt a környezetbarát megoldást, illetve tételesen nyomon tudják követni számláikat, visszamenőlegesen is, ráadásul ezáltal jelentősen egyszerűsödik a tárolás és a rendszerezés is.

Mind az NKM Földgázapp-ból, mind az NKM Áramappból csak egy gombnyomás a másik applikációra váltás. Az ügyfelek alkalmazásonként egy-egy regisztrációval több felhasználási helyre vonatkozóan is intézhetik ügyeiket, valamint első kézből értesülhetnek a szolgáltatók legfrissebb híreiről, ajánlatairól.

A Nemzeti Közművek folyamatosan fejleszti alkalmazásait, így a későbbiekben további ügyintézési lehetőségeket is fog biztosítani letöltői számára.

Az Android okostelefonnal rendelkező ügyfelek az alábbi linkeken érhetik el az applikációkat:
földgáz
áram

Az IOS okostelefonnal rendelkező ügyfelek pedig az alábbi linkeken találnak több információt az applikációkról:
földgáz: https://apple.co/2M4MZ5u
áram: https://apple.co/2kWTxH4

Forrás:
Már elérhető a Nemzeti Közművek földgáz-és áram applikációja; Nemzeti Közművek; 2018. június 11.