gazdaságközigazgatás: magyar

Vezetőváltás az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. élén

Szerző: 2020. július 6.No Comments

„ Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkárának javaslatára 2020. július 1-jétől Nagy Ádám az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Nagy Ádám a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Karán végzett okleveles közgazdászként, politológus diplomával is rendelkezik. Vezetői tapasztalatát 2014 és 2017 között a Magyar Államkincstár elnöki kabinetvezetőjeként, 2018 óta a Magyar Export-Import Bank Zrt. pénzügyi kabinetvezetőjeként szerezte.

Karakó László leköszönő ügyvezető igazgató megbízatása nyugdíjba vonulása miatt 2020. június 30-án megszűnt. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium köszöni a szervezet élén több éven át végzett áldozatos munkáját, nyugdíjas éveihez jó egészséget kíván!

Az OFA Nonprofit Kft. elsődleges feladata az azonnali beavatkozás a leépítések megakadályozása érdekében, emellett a munkaerő-piaci folyamatok követése, szükség esetén intézkedések foganatosítása. A szervezet az összes régiót lefedő hálózattal rendelkezik, így a helyi kihívásokra érdemben és gyorsan tud válaszolni. Az OFA közel 20 munkaerő-piaci programot gondoz jelenleg is, köztük hivatásos gépjárművezetői, informatikai, vállalkozóvá válást elősegítő képzéseket biztosít.”

Forrás:
Vezetőváltás az OFA élén; Innovációs és Technológiai Minisztérium; 2020. július 1.