Skip to main content
gazdaságInternetközigazgatás: magyartávközlés

Korlátlan adatforgalmat kínáló otthoni internetszolgáltatást indít a Telenor

Szerző: 2021. szeptember 12.No Comments

Telenor OtthonNet néven otthoni internetszolgáltatást indít szeptember 14-től lakossági ügyfeleinek a Telenor Magyarország, vezeték nélküli hálózatán, belépve az otthoni szolgáltatások területére. A korlátlan adatforgalom mellett otthoni internetezést kínáló OtthonNet a bevezetésekor is már több mint 1 millió háztartás számára érhető el, és a fejlesztéseknek köszönhetően ez a kör folyamatosan bővül.
Miután a Telenor tavaly elindította vállalati ügyfeleinek szóló Hiperline vezetékes internetszolgáltatását, most egy újabb területen lép ki a hagyományos mobilszolgáltatói szerepköréből azzal, hogy a lakossági internetpiacon is korlátlan adatforgalmi keretet tartalmazó otthoni internetszolgáltatással jelenik meg vezeték nélküli hálózatán.
A szolgáltató szerint ezeket az otthoni internetezésre kialakított mobilinternet tarifákat az ügyfelek jelentős része a vezetékes szolgáltatások alternatívájaként fogja igénybe venni…

2021. szeptember 14-től a Telenor vezetékek nélküli hálózaton elindítja az OtthonNet szolgáltatást, amelynek főbb előnyei:
•    korlátlan adatforgalom;
•    akár 150 Mbit/sec becsült maximális letöltési sebesség;
•    gyors és egyszerű beüzemelés;
•    otthoni wifi-hálózatként egyszerre akár több eszközön is problémamentesen használható;
•    már az induláskor több mint 1 millió háztartás számára elérhető országszerte.

Korlátlan otthoni internet

Az elsősorban átlagos internetezési szokásokkal bíró felhasználók számára ajánlott OtthonNet szeptember 14-től rendelhető meg a Telenor üzleteiben és a telenor.hu-n. A szolgáltatás kedvező áron, akár 4990 forintos havidíjon elérhető lesz, hűségszerződéses és anélküli konstrukcióban egyaránt. A tarifához két különböző típusú asztali router közül választhatnak az ügyfelek.

A szolgáltatás az előfizető szerződésben rögzített irányítószámhoz alatt vehető igénybe. Az elérhető helyszíneket a szintén szeptember 14-től induló www.telenor.hu/otthoni-internet oldalon lehet ellenőrizni, ahol további részletes információk is megtalálhatók lesznek.”

Forrás:
Otthoni internettel bővül a Telenor termékpalettája; Telenor Magyarország; 2021. szeptember 7.