Skip to main content
közigazgatás: magyar

Várhatóan júniusban mutatják be a Magyary-programot

Szerző: 2011. április 3.No Comments

„A közigazgatás rádiójának csütörtöki adásában a Nemzeti Közigazgatási Intézet főigazgatója, Kis Norbert bemutatta az intézet tevékenységét és szólt azon jövőbeni feladataikról, amelyek a közigazgatás fejlesztést célozzák. Hallgatói kérdésre elmondta: továbbra is pályázatok útján alkalmazzák majd a köztisztviselőket.

A Rádió Orient vendége ezúttal Kis Norbert, a Nemzeti Közigazgatási Intézet főigazgatója, a KIM miniszteri biztosa volt, aki tájékoztatott: a közigazgatás korszerűsítése kapcsán továbbra is az a fő törekvés, hogy a közszolgálat hatékonysága nőjön és az ügyfél-centrikussá váljon. Kiemelte: ezentúl is pályázatok útján alkalmazzák majd a köztisztviselőket és a kiválasztási procedúra során a felkészültségre törekszenek, amit a pályázatoknak is rögzíteniük kell.
A Magyary Zoltán-program néven futó tervezetről vendégünk elmondta: jelenleg előkészítési stádiumban van, melynek bemutatására várhatóan júniusban kerül sor. Ennek részeként ismertetik az új közigazgatási életpálya-modellt, amely alapját kizárólag a teljesítmény képezheti – zárta szavait Kis.”

Forrás:
Várhatóan júniusban mutatják be a Magyary-programot, OrientPress, 2011. március 31.