Skip to main content
gazdaságjogközigazgatás: magyartudomány

II. Nemzetközi Közbeszerzési Szimpózium

Szerző: 2014. július 24.No Comments

„A II. Nemzetközi Közbeszerzési Szimpóziumot a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kara és a University of Rome Tor Vergata Közgazdasági Kara közösen szervezi 2014. szeptember 22-23-án Budapesten a Közbeszerzési Hatósággal.

A Szimpózium célja, hogy a közbeszerzésben kutató vagy dolgozó közgazdászok és a jogászok számára fórumot biztosítson a párbeszédre. A szervezők szeretnének közös platformot teremteni a
közgazdászok és jogászok széles körének, lebontva az eltérő terminológiából és kulturális háttérből származó korlátokat, ezzel is hozzájárulva a gyakorlati kérdések jobb és mélyebb megértéséhez.

A meghirdetett négy téma lehetőséget ad a résztvevők számára a világban található legjobb gyakorlatok megismerésére.

A rendezvény házigazdája és befogadója a Budapesti Corvinus Egyetem, helyszíne az egyetem Fővám téri épülete. A helyi szervezésben közreműködik a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság. Az esemény nyelve az angol.

A Szimpózium két napja alatt a résztvevők plenáris előadások és szakmai viták keretében dolgozzák fel az új európai közbeszerzési irányelvekben hangsúlyt kapott fontosabb témákat:

  1. Szociális szempontok érvényesítése a közbeszerzésben
  2. Zöld közbeszerzés
  3. Innováció támogatása a közbeszerzésben – innovációs partnerség
  4. LOT /Beszerzési tárgyak részekre bontása”

Várjuk szeretettel a részvevőket, támogatókat a rendezvényre. További szakmai kérdésekkel kérjük forduljanak Dr. Tátrai Tündéhez (tunde.tatrai@uni-corvinus.hu), egyéb adminisztratív kérdéssel illetve a részvétellel kapcsolatban Benesch Anitához (anita.benesch@logisztika.hu).

További információkról és részvételi feltételekről a rendezvény alábbi honlapján tájékozódhat: www.publicprocurement.hu

Forrás:
II. Nemzetközi Közbeszerzési Szimpózium
Korábbi cikkeink az új európai közbeszerzési irányelvekről: Új közbeszerzési szabályok Európában, két évünk van átvenni, Szociálisan is érzékeny lesz a közbeszerzés, Az új uniós közbeszerzési irányelv átültetésével egy új közbeszerzési világban fogjuk találni magunkat