Skip to main content
informatikaInternet

Végtelen tárhelyet ad a Microsoft

Szerző: 2014. november 3.No Comments

„A Microsoft irodai programcsomagjának, az Office 365 felhasználóinak nem kell többé a tárhely miatt aggódniuk: a cég végtelen tárhelyet ad nekik a OneDrive nevű felhőjén.

Az újdonságot hétfőtől folyamatosan bevezetik a Home, Personal és University verziók felhasználói között. Az ingyenes tárhelyért várólistára is lehet regisztrálni, a többi felhasználó az elkövetkezendő hónapokban juthat hozzá az újdonsághoz. Az eddigi hírek alapján nemcsak dokumentumokat, hanem bármit feltölthetnünk majd a tárhelyre.

Persze a végtelen tárhelyhez Office 365 előfizetés kell, ami viszont nincs ingyen: az üzleti csomagok havi öt dollárnál (1200 forint) kezdődnek, személyes felhasználásra 6,99 dollárt kell fizetni havonta (1700 forint).

Elég nagy a verseny a felhőalapú tárhelyek piacán: az iCloud-felhasználók 5 gigabájt ingyentárhelyet kapnak, amit 20 gigabájtig bővíthetnek havi 0,99 dollárért, illetve 1 terabájtig 19,99 dollárért. A Google 15 gigabájtot ad ingyen, a 100 gigabájtos tárhely havi 1,99 dollárba, az egyterabájtos 9,99 dollárba kerül. A Dropboxnál két gigát kaphatunk ingyen.”

Forrás:
Végtelen tárhelyet ad a Microsoft; Index.hu; 2014. október 28.