Skip to main content
közigazgatás: magyar

Szeptember 15-ig dönt a kormányfő a személyi teljesítményekről

Szerző: 2015. augusztus 17.No Comments

„…Szeptember 15-ig értékelik a személyi teljesítményeket a kormányban, a jövő hónap közepéig a miniszterelnök minden ezzel kapcsolatos döntést meghoz – mondta Lázár János.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter közölte: a kormány jövő kedden tartja következő ülését, ami augusztus 24-én folytatódik, majd augusztus 25-én – hagyományteremtő jelleggel – kormánykonferenciát tartanak a kormány munkájának értékelésére a Parlamentben. Ez „lényegében egy kibővített kormányülés lesz” – jegyezte meg.

Lázár János elmondta, a konferencián a miniszterelnök és meghívott vendégek értékelik a kormány elmúlt egyéves tevékenységét, illetve az elmúlt öt évet.

Az eseményen mások mellett részt vesz Cséfalvay Zoltán OECD-nagykövet, Patyi András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora, Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Matolcsy György, a jegybank elnöke, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter…”

Forrás:
Kampányt indít a tranzitországokban a kormány; Miniszterelnökség; 2015. augusztus 13.