Skip to main content
gazdaságinformatika

Felhívás: Elektronikus díjszedési szakértőt keres az MSZT

Szerző: 2016. január 17.No Comments

„Az Európai Bizottság támogatásával, a CEN/TC 278 „Intelligens közlekedési rendszerek” európai műszaki bizottság fizetett szakértői csoportot hoz létre abból a célból, hogy a meglévő elektronikus díjszedési szabványokat kiegészítve egységes és a kölcsönös együttműködést támogató szabványrendszert dolgozzon ki. A szakértők kiválasztását a holland titkárságú műszaki bizottság végzi.

A projektcsoport feladatai az alábbiak lesznek:
* az elektronikus díjszedéssel kapcsolatos alkalmazási profilok átjárhatóságának kialakítása, a szolgáltatásnyújtás és a beszedés közötti adatátvitellel kapcsolatos vizsgálati specifikációk kidolgozása szabvány formában;
* a független díjszedési vizsgálati szabványok felülvizsgálata.
A projekt átfutási ideje a megkezdéstől számított 40 hónap. A munka angol nyelven fog zajlani, tehát a szakmai és szabványosítási ismeretek mellett a nyelvtudás is alapkövetelmény.

Az MSZT szakértőinek is elérhető ez a lehetőség, további részletekért, díjszabásért, a követelmények és pályázati anyagok megtekintéséhez kérjük, keresse Krantz Domokos főosztályvezető-helyettest a Szabványosítási Titkárságon, a d.krantz@mszt.hu címen, legkésőbb 2016. január 28-ig.”

Forrás:
Felhívás: Elektronikus díjszedési szakértőt keres az MSZT; Magyar Szabványügyi Testület; 2016. január