Skip to main content
gazdaságközigazgatás: magyarközigazgatási informatikaterületfejlesztés

Vidékfejlesztési Program: több idő jut felkészülni a pályázatokra

Szerző: 2016. március 29.No Comments

„Két pályázati felhívás beadási határidejének módosításáról döntött a Miniszterelnökség, melynek köszönhetően több ideje lesz az ügyfeleknek a szükséges dokumentumok előkészítésére, így a rendelkezésre álló összesen mintegy 40,9 milliárd forintos keret sikeres lekötésére.
A kormány kiemelt feladatának tekinti a 2014-2020 közötti uniós ciklusban a vidéki térség felzárkóztatását és a vidéki emberek életszínvonalának javítását. A célok elérését szolgálja a Vidékfejlesztési Program keretében megjelent, a „Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai korszerűsítése” és a „Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése” című pályázatok.

Annak érdekében, hogy az ügyfelek számára elegendő idő jusson a pályázati feltételek megismerésére és a szükséges dokumentumok előkészítésére a Miniszterelnökség a tervezettnél később nyitja meg a két pályázatot. A vidéki térségek kisméretű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak korszerűsítését támogató pályázatra 2016. április 11-től, a mezőgazdasági kisüzemek fejlesztésére pedig 2016. március 31-től kizárólag elektronikus úton nyújthatók be a kérelmek a www.mvh.gov.hu weboldalon.

A Miniszterelnökség ezúton hívja fel a pályázók figyelmét arra, hogy korábban több elektronikus portálon is tévesen jelent meg az erdei termelési potenciál mobilizálását szolgáló tevékenységek támogatására kiírt pályázat támogatási kérelmének benyújtási határideje. Az idei évben – első körben – 2016. április 15. és 2016. május 16. között érkezhetnek be a kérelmek.”

Forrás:
Több idő jut felkészülni a pályázatokra; Miniszterelnökség; 2016. március 25.
VP-6-7.4.1.1-16 – Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai korszerűsítés; Széchenyi 2020
VP2-6.3.1-16 Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése; Széchenyi 2020