Skip to main content
gazdaságközigazgatás: magyar

Állami Karrierexpó 2018

Szerző: 2018. május 5.No Comments

„Az állami vállalatok, közszolgáltatók, rendvédelmi és honvédelmi szervek munkaerő utánpótlásának elősegítésére Budapest Főváros Kormányhivatala és a Stratégiai és Közszolgáltató Vállalatok Országos Szövetsége a MÁV Zrt.-vel közösen első alkalommal szervezi meg az Állami Karrierexpo rendezvényt.
Helyszín: Magyar Vasúttörténeti Park (1142 Budapest, Tatai út 95.)

Időpont: 2018. május 16. 11.00-18.00 óráig

További információ: http://www.stratosz.hu/esemenyek.htm

A rendezvény célja az álláskeresők számára hangsúlyozni az állami vállalatok által nyújtott előnyöket, mint a munkahely biztonsága, a kiszámítható előre jutási lehetőségek, a továbbtanulás támogatása. Az Állami Karrierexpón 26 szervezet vesz részt:Aeroplex Kft., BM, ORFK, Készenléti rendőrség, Katasztrófavédelem, Büntetés végrehajtás, Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt., ÉNYKK Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt., Fővárosi Vízművek Zrt., GYSEV Zrt., HungaroControl Zrt., Hungrail, KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt., KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt., Magyar Honvédség, Magyar Posta Zrt., Malév GH Zrt., MÁV FKG Kft., MÁV SZK Zrt., MÁV Zrt., MÁV-HÉV Zrt., MÁV-START Zrt., MNV Zrt., Szerencsejáték Zrt., Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt., VOLÁNBUSZ Zrt.

A kiállító vállalatok közel 2200 állást kínálnak. A kiállító vállalatok egyaránt kínálnak álláslehetőséget felsőfokú végzettséggel és szakképzettséggel rendelkezőknek. Mindazokat várjuk, akik pályájukat kezdik vagy nyitottak az új kihívások iránt, állást keresnek, vagy váltatni szeretnénk, vagy egyszerűen csak kíváncsiak arra, mit tudnak az állami szféra vállalatai kínálni. Várjuk mindazokat a középfokú érettségizett, vagy szakmunkás végzettségű érdeklődőket, akiknek fontos a hosszú távú, biztos jövedelem, és egy komplex juttatási rendszer, melynek révén gondoskodhatnak önmaguk és családjuk jövőjéről. Várjuk továbbá a diplomával rendelkező tapasztalt szakértőket, akik szaktudásuk révén gyarapítani tudják a vállalat know how-ját, s elkötelezettségükkel hozzájárulhatnak vállalatcsoportunk jövőbeli sikereihez. Számítunk a friss diplomás mérnökökre, valamint gazdasági és HR szakértőkre is, mert fontosnak tartjuk a naprakész tudás beépítését innovációs folyamatainkba, s hiszünk benne, hogy a fiatalokban rejlik a megújulás lehetősége.

Ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt kínál a MÁV-START és a GYSEV mindazoknak, akik vonattal indulnak az Állami Karrierexpóra
A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsi osztályon vehető igénybe Budapest-Keleti, Nyugati, Déli pályaudvarra, Kelenföld, Zugló és Rákosrendező állomásra.
A rendezvény időpontja 2018. május 16., helyszíne a Magyar Vasúttörténeti Park.
Budapest Nyugati Pályaudvarról Budapest-Esztergom , Esztergom-Budapest viszonylatban 10 órától 18 00 óráig Vasútmúzeum megállóhelyen minden személyvonat megáll ezen a napon.
Az alkalmi menettérti jeggyel az utazás legkorábban május 15-én 00:00 órától kezdhető meg, az utazást legkésőbb május 17-én 24:00 óráig be kell fejezni. A jegy visszautazásra azonban csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény ideje alatt a Vasúttörténeti Parkban a mobilpénztárban, 10:00 -17:00 óra között az utas lebélyegezteti.”

Forrás:
Állami Karrierexpó 2018; Budapest Főváros Kormányhivatala; 2018. május 3.