Skip to main content
gazdaságinformatikaközigazgatás: magyarközigazgatási informatika

Előzetes piaci konzultáció a „Kormányzati Személyügyi Döntéstámogató Rendszer kialakítása” tárgyú közbeszerzési eljárás előkészítéséhez

Szerző: 2018. április 22.No Comments

„A Belügyminisztérium 2018. május 3-án 09:00 órakor előzetes piaci konzultációt tart. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A részleteket a letölthető anyagok tartalmazzák.

A Belügyminisztérium, mint ajánlatkérő a „KÖFOP-2.1.5-VEKOP-16 azonosító jelű, „A versenyképes közszolgálat személyzeti utánpótlásának stratégiai támogatása” című kiemelt projekt (Projekt) keretében „Kormányzati Személyügyi Döntéstámogató Rendszer kialakítása” tárgyban közbeszerzési eljárást készít elő.

A Projekt egyik átfogó célja a HR-stratégiai cselekvési képesség megteremtése, amelynek szerves eleme a Kormányzati Személyügyi Döntéstámogató Rendszer (továbbiakban: KSZDR) kialakítása. A teljes fejlesztés eredményeként megvalósul a korszerű emberi erőforrás-menedzsment kialakítását és működését, a HR stratégiai cselekvési készséget erősítő, vezetés-irányítást támogató informatikai rendszer, a munkakör alapú humánerőforrás- gazdálkodás részeként elkészül a közszolgálati szervek munkaköri katasztere.

Az adott közbeszerzéssel kapcsolatos helyzet- és piacfelmérés érdekében a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) 28. § (4) bekezdése alapján ajánlatkérő előzetes piaci konzultációt tart a közbeszerzési eljárás előkészítése, valamint a gazdasági szereplők – tervezett beszerzésre és annak követelményeire vonatkozó – tájékoztatása érdekében.

Az előzetes piaci konzultáció időpontja: 2018. május 3. csütörtök 09:00 óra
Helyszíne: Belügyminisztérim, 1051 Budapest, József A. u. 2-4. (tervezetten: 104. tárgyaló)

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük, hogy a tkfo.kozbeszerzes@bm.gov.hu e-mail címen szíveskedjen jelezni 2018. május 2. szerda 10.00 óráig a résztvevő gazdasági szereplő cégnevének, valamint az általa delegált személy(ek) nevének megadásával.

Kérjük, hogy a beszerzési eljáráshoz kapcsolódó kérdéseiket – amelyekre az előzetes piaci konzultáción választ kívánnak kapni – szíveskedjenek előzetesen, 2018. május 2. szerda 10.00 óráig megküldeni a tkfo.kozbeszerzes@bm.gov.hu e-mail címre. Az ajánlatkérő a kapott kérdések figyelembevételével tartja meg a tájékoztatóját a megfelelő jogszabályi előírások keretei között”

Forrás:
Előzetes piaci konzultáció a „Kormányzati Személyügyi Döntéstámogató Rendszer kialakítása” tárgyú közbeszerzési eljárás előkészítéséhez; Belügyminisztérium; 2018. április 21. (ZIP)