Skip to main content
gazdaságinformatikaInternetszakirodalomtársadalomtechnika

WTF? Miért rajtunk múlik, hogy mit hoz a jövő?

Szerző: 2018. november 17.No Comments

„Az életünket a technológia alakítja, és a gépek irányította, ellenséges világ már egyáltalán nem is tűnik távolinak. Az Amazon, a Google vagy éppen az Uber működését figyelve érzékelhetjük, miképpen kezdtek el uralkodni felettünk az algoritmusok.
„Technológiai kutató és vállalkozó vagyok, aki megtanulta, hogy észrevegye az eltérést aközött, ahogyan a dolgok vannak, és ahogyan lehetnének. Így olyan kérdéseket tehetek fel, amelyekre a válaszok egy jobb jövő felé mutatnak.”
Tim O’Reilly 40 éve, a techipar pionírjaként figyeli és alakítja a Szilícium-völgy aktuális trendjeit, melyek évről évre végigsöpörnek a világon, gyökeresen megváltoztatva a mindennapjainkat. A szerző új könyvében a mesterséges intelligencia által gerjesztett kihívásokra és aggodalmakra kínál gyakorlati megoldásokat.

Mindazoknak, akik szeretnének felkészülni a jövőre, és szeretnék tudni, a technológia hogyan alakíthatja és segítheti majd a társadalmunkat, a WTF? nélkülözhetetlen kalauz.
Reid Hoffman – A LinkedIn társalapítója

Tim a Szilícium-völgyi sikerekre és a túlzásokra egyaránt odafigyel. Ebben a provokatív könyvben pedig megosztja velünk a technológia erejével kapcsolatban leszűrt tanulságokat.
Hal Varian – A Google vezető közgazdásza”

Forrás:
WTF? Miért rajtunk múlik, hogy mit hoz a jövő?; Tim O’Reilly; Typotex; ISBN: 978-963-2799-96-4; 2018
Részlet a könyvből (PDF)
About O’Reilly; O’Reilly Media, Inc (hivatalos életrajz)